laddar

Visa info

Kristinagatan 20
Norrköping, SWEDEN
073–689 15 49

DSC_1224

Publicerad 16 juli, 2015

Hemsidan är nu lanserad!

Efter drygt en månads tid är nu hemsidan lanserad. Du kan läsa lite mer om hur jag gick tillväga för att göra min personliga hemsida inne på mitt portfolio under fliken – Webbdesign och inne på ”Filip Lawergren – Webbdesign”.

De sista dagarna har varit ganska intensiva heldagsarbeten för att få hemsidan färdig för lansering. Webbhotell har köpts med filiplawergren.se som domännamn. Inom en snar framtid kommer fler blogginlägg läggas upp och portfoliot kommer att ökas emellanåt. Jag kommer att länka min hemsida via LinkedIn, Behance, Instagram m.m.

Jag älskar verkligen genomtänkt design som grundar sig på smarta och snygga upplägg för det budskap man vill ge. Att skapa noggrann, stilren och så tidlös design som möjligt är det som jag tycker gör grafisk design roligt, för visst kan grafisk design vara så mycket roligare än att bara informera!? Detta är mitt motto för att utföra ett bra arbete, och slutresultatet ska vara något som både kunden och designern kan vara stolt över.

, ,

Filip Lawergren

0 kommentarer

Kommentera