laddar

Visa info

Kristinagatan 20
Norrköping, SWEDEN
073–689 15 49

filip-lawergren-gitarr

Publicerad 22 juni, 2015

Ny hemsida snart uppe

Just nu håller jag på att utveckla den här hemsidan som borde vara klar snart. Ska så småningom köpa webbhotell och ett domännamn när hemsidan är klar för publicering. Men först ska det bl.a. läggas in mer designverk till portfolion och sen lite kort SEO-optimering så att man blir omtyckt av Google ;)

Vid midsommar åkte jag till Norrköping, träffade ett par gamla kompisar, drack några öl. Vi drog ut sen och hade kul. Kan berätta att jag led lite på tåget hem till Borlänge då en kille luktade som att han hade ätit böcklingpastej och sen sovit med öppen mun i ett år. Var nog den värsta andedräkten jag varit med om, värre blev det också när han började prata i telefon också. Kändes som himmelens portar när jag efter två timmar äntligen kunde byta tåg…

Har också fått praktik på en reklambyrå i Falun som grafisk designer, vilket går rätt bra tycker jag. Kändes bra ändå att få in en fot i branschen så snabbt bara tre dagar efter avslutningsceremonin. På tal om skolan så väntar jag just nu bara på att exjobbet ska bli rättat då det är det enda jag har kvar. Sen kan jag få mitt examensbevis :)

,

Filip Lawergren

0 kommentarer

Kommentera