laddar

Visa info

Kristinagatan 20
Norrköping, SWEDEN
073–689 15 49

Valvet Rockbar – Logotyp

Valvet Rockbar – Logotyp Kategori Illustration/Layout År 2015 Klient Tegelvalvet Uppdrag Skapa en ny logotyp, affisch och...

Detaljer

test-valvet-rockbar
test-valvet-rockbar

Valvet Rockbar – Logotyp

Kategori Illustration/Layout
År 2015
Klient Tegelvalvet

Uppdrag

Skapa en ny logotyp, affisch och facebook-sida till premiären av Valvet Rockbar (tidigare Tegelvalvet). Kampanjen ska kallas ”Norrköpings nya livescen” och ska informera om företagets nya inriktning i samband med premiären som ska starta under Kulturnatten i Norrköping.

Resultat

Tanken var att skapa en symmetrisk logotyp där störst vikt ska ligga på ”Valvet” som kan användas som tilltalsnamn bland konsumenter. För tydlighetens skull ska logotypen också informera om att det är en rockbar. Spetsarna kring varje bokstav symboliserar nitar som är vanligt förekommande på kläder inom rockkulturen. Slitaget i logotypen lades också på för att stärka det intrycket.

Idéer till facebook-sidan var att på den begränsade profilbilden endast använda bokstaven ”V” från logotypen som en kortare identitetssymbol. Den övre omslagsbilden informerar om premiären ihop med en bild på en bar och ska också visa hela logotypen synlig. Affischen skulle ge ett liknande intryck som den övriga designen och informera om två band som ska spela på livescenen under premiären.

valvet-logo-tansp
valvet-fb-design
valvet-poster-klar