laddar

Visa info

Kristinagatan 20
Norrköping, SWEDEN
073–689 15 49

skurk_tshirt

Publicerad 22 juli, 2015

T-shirtförslag till bandet Skurk

Har tagit fram ett förslag på design av band-t-shirt. Får se sen om de gillar det. Jag hade tänkt mig enkelt tryckt med logotypen på framsidan av bröstet på en svart lite v-ringad t-shirt och ingenting på baksidan.

Senare ska jag förbättra SEO-optimeringen på min hemsida, eller webbplats som det egentligen heter då hemsida/webbsida egentligen bara syftar på endast en sida av en webbplats. Med tanke på vad folk vardagligt säger så skriver jag därför hemsida.

I alla fall, med bra optimering sen borde länkarna komma upp snyggt på Google när man googlar mitt namn och förhoppningsvis på ”grafisk designer borlänge falun norrköping stockholm” (beroende på vart jag ska fortsätta bo sen). Det tar ju lite tid innan optimeringen tar vid på Google också.

,

Filip Lawergren

0 kommentarer

Kommentera